smug Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Witam Mam pytanie. Czy istnieje spolszczenie do Gordian Knot? Lub łatka spolszczająca.. Tak na marginesie to nie chodzi o mnie bo ja po angielsku umiem :lol: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smug Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Czy naprawde nikt nie wie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 A tak na marginesie to z Google umiesz korzystać? Google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smug Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Czy naprawde nikt nie wie?? 1734862[/snapback] Ty nie bądź taki mądry :-P Korzystałem i jest tylko do Auto Gordian Knot a to jest zupełnie inny program Ehh najwyrażniej nie ma czegoś takiego do Gordian Knot :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smug Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 No chyba że się nie znam i że to jest to samo znaczy się Auto Gordian Knot = Gordian Knot bo jeżeli tak to thx że mam już spolszczenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Auto Gordian Knot służy do ripowania DVD, Gordian Knot tak samo. Jedyne różnice (jeśli to rzeczywiście dwa różne programy) to prostota obsługi - w Auto, jak sama nazwa wskazuje, większa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...