DarthMirek Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 (edytowane) null Edytowane 30 Listopada 2007 przez Vegret Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 musisz wlożyc karte graficzna w slot PCI i z niej zbootowac komp. Potem programem do flashowania , (moze być spod windy) wgrywasz bios do karty ati. Mam nadzieje ze w biosie masz ustawione bootowanie karty graficznej z magistrali PCI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 No ale ja nie mam karty na PCI :( Mogę mieć za 2-3 dni dopiero. Ponawiam prośbę, napiszcie co musze wciskać aby to cofnąć ,,na ślepo", kto sie skusi mi pomóc za 6 zł? :D 1729349[/snapback] inaczej tego nie zrobisz, chyba ze ktos ma programator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Matrox 4 mb w drodze :P 1733108[/snapback] Na drugi raz zrób sobie Backup bios, albo jak sie nie znasz to nie flaszuj biosu do karty graficznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Sprawa załatwiona, wszystko działa :P No i potoki też już odblokowane. Mieciop, każdy może sie pomylić :) Tak ,tylko przy flashowaniu biosu nie mozna sie pomylic, bo sie placi za swoje błędy, to tak jak ze saperem : myli sie tylko raz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...