ekar5 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Mam taki problem Po próbie instalacji od nowa WIN XP kom przestał reagowac i teraz nic nie mogę zrobic .Jak trzeba zmienic ustawienia w biosie aby czytał pierwsza dyskietke (chćę zrobić od nowa F diskiem partycje ) ,a nie chce mi czytac dyskietki .Zresztą cd- tez nie czyta -więc co sie dzieje . Zaznaczam że cdrom jest sprawny ,w innym kompie działa . Dzięki za ewętualne podpowiedzi. Moja płyta główna to ASROCK P4I45E, :oops: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Po co piszesz to samo na paru forach? Bios Ci dziala tylko bootowanie nie, wiec nie pisz bzdur. W instrukcji masz napisane co i gdzie zmienic, wiec jak zmieniasz w biosie to tez nie dziala? Tylko nie pisz, ze nie umiesz bo w instrukcji jest wszystko opisane, nawet podali Ci na ktorej stronie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...