Wojal Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 (edytowane) Jako ze jestem nowy to witem wszystkich. Moje wywody zaczynam od... dylematu ktory monitor wybrac (LCD oczywiscie a wiecie ze to nie male pieniadze). zastanawiam sie pomiedzy Belineą 10 19 03 (specyfikacja) i Fujitsu-Siemens C19-6 (nie jestem pewien ale ten monitor ma bardzo podobne parametry FujitsuSiemens ). pomozecie wybrac?! Edytowane 31 Października 2005 przez Wojal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 ludzie najlepiej sprawdzić te książkowe parametry w rzeczywistości, jeśli sklep pisze, że belinea 101903 jest na matrycy TN i do tego posiada kąty po 170 stopni, to jest to kompletna bzdura. Konstrukcja matryc TN została juz dobrze opisana na forum, lub w google poszukać mozna. Jeszcze raz powtarzam nie wierzcie w bajki, które opowiada często producent. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...