Vengeance Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 http://twojepc.pl/artykuly1.php?id=wojny_k...lonow&strona=18 i co tu teraz wybrac ^^ jak dla mnie to herqles ale jush sam nei wiem bo az tak mi na wydajnosci nie zalezy raczej na wydajnosci, tesh nie wiem jak sie sprawa z dostepnoscia tych kart ma : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 jescze jedno pytanie co daje podwójny RAMDAC????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 jescze jedno pytanie co daje podwójny RAMDAC?????Można wyświetlać obraz na 2 monitorach jednocześnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 a jak jest tak jak w heraklesie ^^ czyyli pojedynczy to nie moge ogladac filmu na televisorze / i na kompie w jednym czasie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 RAMDAC - bardzo fajny bajerek. Chciałbym taki :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 nie no ludzie potraktujcie ten topic powaznie i wypowiedzci sie na temat huk:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...