castus Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Witajcie Mam pewien problem, ponieważ mój dzisiaj zakupiony Gigabyte Radeon x700 ma niesamowicie głośny wiatrak. W całym komputerze zadbałem o ciszę ale jak podłączyłem i zainstalowałem x700 to mi ręcę opadły. Czy ktoś miał podobny przypadek , bo nie wiem czy mam go pchać na gwarancję czy zostawić i zbierać na "ThermalTake Schooner Fanless VGA Cooler -0dBA" co mnie wyniesie jeszcze 115 zł więcej ;( A może jest jakaś opcja ściszenia wiatraka o której nie wiem ? Pomóżnie bo mi już witki opadły :( Pozdrawiam castus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 to chyba typowe mozesz probowac puscic go na 5 albo 7V ale to znacznie pogorszy i tak kiepskie chlodzenie wiec lepiej zainwestuj w dobrego coolera jakiego? poczytaj forum a szczegolnie dzila chlodzenie konwencjonalne ps 4 posty na prawie rok :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...