enone Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 hej. mam pytanko do uzytkownikow FUJITSU-SIEMENS AMILO M1437 SONOMA™ albo temu podobnych urzadzen, mianowicie... Jak mozna pozmieniac programy przyporzadkowane do przyciskow uruchamiajacych przegladarke internetowa itd., zainstalowalem sobie power dvd i niechce mi sie odpalic za pomoca przycisku, pomocy.......... Drugie pytanie... Czy jest jakis soft typu power mangement do tego notebooka?? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
night_crawler Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 (edytowane) 1) na plytce ze sterownikami i manual'ami jest programik - jakis tam launcher... nie pamietam dokaldnie a nie mam tej plytki pod reka - z tego co pamietam mozna nim zmienic aplikacje. 2) jest PM tez na tej plytce, ale obciazal mi procka w 100% i niewiele moglem zrobic wiec go wywalilem. Edytowane 16 Listopada 2005 przez night_crawler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...