ryjeq Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 (edytowane) cze sory jak juz byl ten temat, ale mi sie spieszy z leksza. mam win xp, chce podlaczyc na cdlinux neostrade (modem speedtouch) ale zeby dzialala w wersji cd (bez instalacji na dysku). da sie tak? chce zeby za kazdym razem byla ta neostrada, zeby ustawienia byly zachowane. da sie tak? z gory dzieki opiszcie mi krok po kroku jak sie do tego zabrac bo juz przez to wykasowalem se wina i sformatowalem partycje ;) chodzi o cdlinux.pl Edytowane 31 Października 2005 przez ryjeq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 niebardzo sie da, nie lepiej zainstalować sobie linuxa na dysku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryjeq Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 a mozna miec i wina i linuxa? chce miec to i to bo moj starszy raczej niebedzie siedzial na linuxie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 pewnie ze mozna, odzielasz sobie jedna partycje i potem dzielisz sobie ja w instalatorze [brzydkie określenie na linuksa]a, instalujesz sobie bootloadera i przy bootwaniu wybierasz co chcesz wina czy linuxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Generalnie zrobienie LinuxLiveCD z supportem dla neostrady W TEORII nie jest wybitnie trudne. Tylko trzeba chcieć, umieć i mieć czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...