wizner5 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Witam do tej pory miałem neostrade 128 kb/s. W wyniku promocyjnej zmiany prędkości na 256 kb/s (taki transfer a nawet troszke wyzszy pokazuje sie po ustanowieniu polaczenia, wiec z TP wszystko ok). Predkość przy sciaganiu plikow dalej jest taka sama jak na nesotradzie 128 kb/s czyli 16 KB/s a powinno być teraz 32 kB/s. W czym jest problem? Odinstalowalem sterownik i zainstalowalem ponownie nic nie pomoglo:( Ma moze ktos jakies inne pomysly na rozwiazanie tego problemu? Pomocy !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 A jesteś pewien, że u nich już wszystko zostało 'przetransportowane' do wyższej opcji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizner5 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Tak jestem pewien w 100% zreszta sam windows inna wartość parametrów łącza pokazuje. A mam windowsa xp sp2 wersje angielską :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Raczej coś tam w tpsa nie zmienili zadzwoń do nich i sie popytaj. A jak nie to dzwoń do kolesia co sie tym bezposrednio zajmuje on Ci wszystko powie. Ja tak miałem ze zmianą sdi na neo. Zadzwoniłem do montera czy jakoś tak i przyjechał do mnie powiedział, że to na centrali czy gdzieś nie jest jeszcze zrobione. Pojechał zrobił i za 15 min juz miałem wszystko ok. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość watow Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 nie przejmoj sie ja mam 512/128 a ciagnie jakies 54 ale wysala 16 lol a jak sciagasz 54 to wysyl sapda do 8 i na odwrot 23/16 czekam az mi to naprawiaj lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizner5 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Już jest wszystko ok:) Zadzwoniłem do nich. Mieli coś tam sprawdzić. Teraz wszedłem na neta próbowałem coś ściągnąć i leci na maxa 32 kB/s. Dzieki wszystkim za pomoc:) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...