punkroker Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 http://mojepc.pl/shop/product.php?prid=37234 chce kupić ta grafike czy ona napewno jest 128bit i czy wie ktoś coś o tym mojpc czy ejst to 100% zaufane ? i czy sie opłąca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 kiedys sie pytałem w tym sklepie to powiedzieli ze jest ona za 360zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punkroker Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 kiedys sie pytałem w tym sklepie to powiedzieli ze jest ona za 360zł 1730064[/snapback] to za co tam pisze 276 :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Posiadam tą grafe, jest to pełny 6200 nie zaden kastrat. Pamieci hynix 3.6ns, dodatkowe wejscie zasilania, dosc dobre chłodzenie gpu. Ogólnie warta polecenia karta. ps->własnie moją mam do sprzedania za 275zł, 21 miesiecy gwarancji i radiatorki thermaltake miedziane na pamieciach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ower_lolek Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Chaczyk jest taki że jest ona na układnie nv 44 i nieda sie z niej odblokować potoków. Ale jak chcesz nową karte do 300 zeta to sie nadaje , a jak używke to 9700 na allegro szukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punkroker Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 a zamawiałktoś coś z tegogo mopje pc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biegi Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 (edytowane) Witam a co lepiej brać tego MSI czy RADKA 9550 og gigabyta? chodzi mi o wydajność po OC bo jezeli jest porównywalna to wolałbym tego 6200 bo ma nowszy chip Edytowane 8 Listopada 2005 przez biegi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...