gkoti Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 witam!! zlapalem chyba gdzies jakiegos wirusa, mam pozmieniane wszystkie ikonki systemu a te ktorych ni moglo zmienic np mozilla to jest do nich dodany taki zielony pasek. skanowalem programami antywiruosowymi i nic nie wykryly...nie mam pojecia co i jak ale jesli ktos mial podobny problem to niech mi cos napsize...nie chce formatowac dysku bo mam bardzo wazne dane: :sad: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Spy bot ad aware antyvirusy jakie :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 zobacz czy ci sie coś nie wrzuciuło do autostartu, zobacz start->uruchom->msconfig->zakładka uruchamianie, i tam zobacz czy nie majkiś podjerzanych nazw i sprawdź do jakich folderów się odwołują, lub ctrl+alt+del i w zakładce procesy (w win xp) zobacz czy nie ma czegoś o podejrzanej nazwie. masz zaktualizowane bazy wirusów w tym oprogramowaniu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Zainstaluj TweakUi i uzyj w nim opcji Rebuild icon cache. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkoti Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 dzieki chlopaki juz po sprawie naprawilem to formatem bo po ostatnim poscie zrestartowalem laptopa i nawet system nie ruszyl, wykasowalo mi pliki systemowe :( pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...