manczos Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Witam! Dodałem kilka dni temu bannner z programu partnerskiego allegro i ku mojemu ogromnemu nie zadowoleniu na tej stronie zobaczyłem całą listę błędów. W regulaminie napisane jest że nie można w żaden sposób ingerować w treść kodu banneru. Z całą pewnością wyślę @ do adminów allegro żeby zadziałali w tej sprawie (ale wątpię żeby to cokolwiek zmieniło). Chciałem Was zapytać co z tym zrobić? Wiem że najlepszym rozwiązaniem byłaby rezygnacja z ich programu, jednak do tego chciałbym uciec w ostateczności dlatego proszę o inne odpowiedzi… Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Cala masa to chyba za duzo powiedziane :) Zasugeruj im moze, ze zmiany nie beda drastyczne.. wystarczy zmienic & na & i dodac pustego alt'a w img. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...