Skocz do zawartości
cober

Chlodzenie A64 300+ (venice)

Rekomendowane odpowiedzi

Bierze mnie $%^&* na boxowym chlodzeniu, zatem szukam innego :P

Co polecacie? Wiem ze bylo fuuul linków do testów ale ja chce odpowiedź wprost co na moj proc . Przedewszystkim zalezy mi na ciszy+wydajności, mile widziana "gałka" :D

aha ma kosztować 100zł~

ps. mam

asus a8n-e moze to sie komus przydać ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sam raz to będzie jak zacznie być uzywany - obecnie w sam raz jest freezer 64 z prostej przyczyny - bo jest obecny w naszych komputerach w przeciwieństwie do PRO który dopiero ZACZYNA być obecny.Do tej pory zwykły sprawdzał się w większości przypadków - nie ma więc powodu by go detronizować bez przyczyny - cena/jakość ( PRO kosztuje 40% więcej).

Mam nadzieje ze WC nie jest wyznacznikiem nadmiaru pieniędzy a wyznacznikiem potrzeby - w innym wypadku nie ma sensu odwoływać się do takich wyznaczników.

Edytowane przez flash

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mialem styczość z produktami ac (zawiodłem sie...) i mialem nadzieje ze ktos tutaj poprze moj wybór (nie chcialem was nim sugerowac)

pentagram 100CU+ jest mniej wydajny/glosniejszy? (pytanie do tych co uzywają a nie czytaja po necie, sprawdzone info wazniejsze ;D )

Edytowane przez cober

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi