cober Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Bierze mnie $%^&* na boxowym chlodzeniu, zatem szukam innego :P Co polecacie? Wiem ze bylo fuuul linków do testów ale ja chce odpowiedź wprost co na moj proc . Przedewszystkim zalezy mi na ciszy+wydajności, mile widziana "gałka" :D aha ma kosztować 100zł~ ps. mam asus a8n-e moze to sie komus przydać ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Powiem tak... Bodaj jesteś największym leniem na forum :? Było tyle tematów o venice i chłodzeniu do 100zł!!!!!!!!!!! Wejdz do chłodzenia konwencjonalnego i czytaj! Arctic Freezer 64... Boshe :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Raczej jego wersja Pro: 99 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Wystarczy zwykły ale jak masz nadmiar kasy kup pro tez jest bardzo dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Pro jest taki w sam raz. Wyznacznikiem nadmiaru kasy jest WC lub najdroższe modele Scythe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 (edytowane) W sam raz to będzie jak zacznie być uzywany - obecnie w sam raz jest freezer 64 z prostej przyczyny - bo jest obecny w naszych komputerach w przeciwieństwie do PRO który dopiero ZACZYNA być obecny.Do tej pory zwykły sprawdzał się w większości przypadków - nie ma więc powodu by go detronizować bez przyczyny - cena/jakość ( PRO kosztuje 40% więcej). Mam nadzieje ze WC nie jest wyznacznikiem nadmiaru pieniędzy a wyznacznikiem potrzeby - w innym wypadku nie ma sensu odwoływać się do takich wyznaczników. Edytowane 1 Listopada 2005 przez flash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cober Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 (edytowane) mialem styczość z produktami ac (zawiodłem sie...) i mialem nadzieje ze ktos tutaj poprze moj wybór (nie chcialem was nim sugerowac) pentagram 100CU+ jest mniej wydajny/glosniejszy? (pytanie do tych co uzywają a nie czytaja po necie, sprawdzone info wazniejsze ;D ) Edytowane 2 Listopada 2005 przez cober Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 moj sie sprawdza doskonale :) tylko kapke wiecej kosztuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 ja sprzedam pentagrama qvc 120cu+ ak chcesz to zagadaj na priv... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cober Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 ja sprzedam pentagrama qvc 120cu+ ak chcesz to zagadaj na priv... 1733058[/snapback] nie zmieszcze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serek_x Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Hmmm... Nie wiem, jak się ma wydajność freezone'ów(100cu/120cu)względem Acfreezer64.. Może ktoś mi powie co kupić bo mam tę samą rozterkę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...