keddie Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Witam. Ostatnio przeczytalem na jakims forum, ze Asusy z procesorami Centrino przy pracy na baterii przelaczaja taktowanie procesora do polowy i ze podobno nie da sie temu zapobiec. Bylem zdecydowany na zakup Asusa A6R-B002, ale teraz nie wiem czy to dobry pomysl. Druga sprawa taka, ze podobno inni producenci informuja, ze takie rzeczy sie dzieja. No i trzecia... na testach benchmark.pl taka sytuacja byla z laptopem MSI czym testerzy byli zbulwersowani czyli to chyba nie jest regula? To jak to w koncu jest? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Witam. Ostatnio przeczytalem na jakims forum, ze Asusy z procesorami Centrino przy pracy na baterii przelaczaja taktowanie procesora do polowy i ze podobno nie da sie temu zapobiec. Bylem zdecydowany na zakup Asusa A6R-B002, ale teraz nie wiem czy to dobry pomysl. Druga sprawa taka, ze podobno inni producenci informuja, ze takie rzeczy sie dzieja. No i trzecia... na testach benchmark.pl taka sytuacja byla z laptopem MSI czym testerzy byli zbulwersowani czyli to chyba nie jest regula? To jak to w koncu jest? :) 1731565[/snapback] nie ma tatkich procesorow :) cale szczescie,ze mam acera:) moge zmieniac taktowanie- tak samo na baterii co "pod gniazdkiem" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorbaczof Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Tak samo jest w Toshibie, nie ma roznicy czy bateria czy zasilanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cater Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 (edytowane) ??? Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez cater Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...