trzepol Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Mam winde ME i instaluje sobie NBA Live 2003 i chce nowa przegladarke IE6 ale na cd jest wersja angielska sciaglem z netu juz 3 wersje polskiej 6 i instaluje i idzie a potem ze nie mogl zainstalowac paru skladnikow i po resecie wlancza sie od nowa i pisze ze instalacja nie doszla calkowicie do skutku i czy chce od nowa instalowac czy kontynowac i daje kontynuuj i pisze potem ze nie da sie zainstalowac i zebym powylanczal moze uruchomione aplikacje a nic nie jest wlaczonego ani w pamieci.No i nie wiem co jest nie umiem tego zainstalwoac a wersja angielska z cd z gry sie instaluje bez problemu ale ja chce polska.Pomozcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 wez jakas plyte z czasopisma od sasiada/kumpla/taty i instaluj z niej. pojdzie na 100%. z netu sie ch...o zaklada explorera. a w ogole mozilla roolz!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzepol Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Co mi po moziili jak nba chce IE :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Co mi po moziili jak nba chce IE :(zmowa z ms? skur....yny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 wez jakas plyte z czasopisma od sasiada/kumpla/taty i instaluj z niej. pojdzie na 100%. z netu sie ch...o zaklada explorera. a w ogole mozilla roolz!!! E tam mnie się dobrze z netu zainstalował IE6 (tylko ver. En). Można spróbować jeszcze jednego tricku, zainstalowac En i pżniej zrobic aktualizację jezyka na polski (jak niedawno byłem na Windows Update to coś takiego mi wyskoczyło, ale nie instalowałem tego. Dla mnie nie ma różnicy czy En czy PL). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...