poodel69 Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Udało mi się wyrwać P4 3,0 Prescott Seria SL7PM stepping E0 za...uwaga...500zł... co o tym sądzicie?? Pójdzie na 4Ghz? :) ja jestem wręcz cały happy, przesiadka z zamulającego,nie kręcącego się northa(sic!)...A na gwiazdkę pełne W/C:D Aha, i zmienię chyba pamiątki(na 2x256 Hynix) i zasilator(z Modecoma 350GTF na coś lepszego) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beckson Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 No, fakt - dobry zakup. A te Elixiry to zmień jak najszybciej, bo za dużo nie zakręcisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satorii Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Ja takiego proca wyrwałem pare miechów temu za 560 zł. Ale 4 GHz to marzenie ściętej głowy. Mam jedynie skromne 3.8 GHz na AC. Zależy od sztuki. Zacznij sie cieszyć jak zacznie chodzić na 4 GHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poodel69 Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Mam już na oku 2x256 Hynix d43 :D no i w/c of korz, będzie hardcore B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...