Crevw Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 jest ciut porysowany cd-r i nie chce mi sie dosłownie ostatnie 10 sekund filmu skopiować na dysk, czy jest mozliwość zapisania tego co sie ściągneło, jakis progos? oczywoście kopiowanie z windowsa anuluje to co sie skopiowało :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 jest ciut porysowany cd-r i nie chce mi sie dosłownie ostatnie 10 sekund filmu skopiować na dysk, czy jest mozliwość zapisania tego co sie ściągneło, jakis progos? oczywoście kopiowanie z windowsa anuluje to co sie skopiowało :(jak masz windows 9x az do me to mozesz wejsc w panel sterownai > system > wydajnosc > system plikow > cdrom i ustawic zamiast poczwornej predkosci brak odczytu z wyprzedzeniem czesto dziala, chociaz wolniej idzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 a jak mam xp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 to poszukaj! tez musi cos takiego byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...