Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

a ja V7+ warto zainwestowac w dobry radiator niz wladowac sie w slepa uliczke zwana titanem

etam berkut co ty wiesz o chlodzeniu :wink: :wink:

Titan bedzie w sam raz jak na wentyl kosztujacy 30 pln ale do krecenia to sie za bardzo nie nada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

thx za szybkie odpowiedzi. i widze ze jednak zostac przy v7+

a i jeszcze male pytanko bo jusz zgupialem z tymi mobo

czy msi kt3 u2r starczy i czy w sadze to jakiegos bartona??? :oops:

bo zal kasy na epoxa (nie zal a raczej brak :()

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Titana raczej niepolecam ja mam na procku 1800XP i temp. dochodzi do 50 stopni + wyciąg na tylniej scianie mało co daje mam jeszcze sunona na dachu ale muszego zapuscic dopiero tylko że chałas będzie okropny. Też zastanawiam sie nad zmianą coolera tylko niewiem co wybrac ??budżet kruchy ceny wysokie hmm może cos polecicie w rozsądnej cenie góra do 100zł :wink:

Pozdrówka

ALEX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde znalazłem taki model TITANA TTC-CU5TB  wyglada super czy wie może ktos gdzie można go dostac to znaczy w jakim sklepie przejżałem kilka ale nigdzie go niewidze ile może kosztowac ?? oto link:

...

wlasnie oto link ;) http://mojepc.pl/shop/product.php?prid=3641

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A moze jest ktoś z moich okolic i wie gdzie mozna go dostać ??

O cholera ale tam mają kosmiczne ceny w tym sklepie icon_evil.gif icon_mad.gif icon_evil.gif icon_mad.gif

No pacz a ja szukałem wszedzie a tej stronki niemiałem dzięki Benek ,a moze ktoś ma taki wentyl i może coś na jego temat powiedzieć ??

Pozdrówka

a w jednym poscie sie tego nie da zmiescic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest zasada albo koopojesz kooler do ciszy albo do chlodzenia i albo wydajesz kase albo nie takie pomiedzy czyli jeden do wszystkiego jest do niczego przyklad wc z cpc

walnij sobie pozadne V7+ albo od razu jakies pozadne wc (przyszlosciowe jak cholera) i nei ma problema a jak nei to Dołączona grafika za 149+przesylka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...