pl00b00 Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 krcze skladam kompa i mam pytanie jaki wiatrak sobie zakupic ? procek to Athlon 2000+, myslalem nad volacano 7+, ale jest moze jakias tansza i rownie dobra alternatywa ?? temat bedzie tylko 1 dzien Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Ja polecam jakiegoś TITAN'ka. Są naprawde wydajne i niedrogie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 a ja V7+ warto zainwestowac w dobry radiator niz wladowac sie w slepa uliczke zwana titanem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 a ja V7+ warto zainwestowac w dobry radiator niz wladowac sie w slepa uliczke zwana titanem etam berkut co ty wiesz o chlodzeniu :wink: :wink: Titan bedzie w sam raz jak na wentyl kosztujacy 30 pln ale do krecenia to sie za bardzo nie nada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 thx za szybkie odpowiedzi. i widze ze jednak zostac przy v7+ a i jeszcze male pytanko bo jusz zgupialem z tymi mobo czy msi kt3 u2r starczy i czy w sadze to jakiegos bartona??? :oops: bo zal kasy na epoxa (nie zal a raczej brak :() Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Titana raczej niepolecam ja mam na procku 1800XP i temp. dochodzi do 50 stopni + wyciąg na tylniej scianie mało co daje mam jeszcze sunona na dachu ale muszego zapuscic dopiero tylko że chałas będzie okropny. Też zastanawiam sie nad zmianą coolera tylko niewiem co wybrac ??budżet kruchy ceny wysokie hmm może cos polecicie w rozsądnej cenie góra do 100zł :wink: Pozdrówka ALEX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 A może zwykła V7 albo V9 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 kurde znalazłem taki model TITANA TTC-CU5TB wyglada super czy wie może ktos gdzie można go dostac to znaczy w jakim sklepie przejżałem kilka ale nigdzie go niewidze ile może kosztowac ?? oto link: http://www.titan-cd.com/cu5tb.htm Pozdrówaka ALEX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 kurde znalazłem taki model TITANA TTC-CU5TB wyglada super czy wie może ktos gdzie można go dostac to znaczy w jakim sklepie przejżałem kilka ale nigdzie go niewidze ile może kosztowac ?? oto link: ... wlasnie oto link ;) http://mojepc.pl/shop/product.php?prid=3641 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 No pacz a ja szukałem wszedzie a tej stronki niemiałem dzięki Benek ,a moze ktoś ma taki wentyl i może coś na jego temat powiedzieć ?? Pozdrówka ALEX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 O cholera ale tam mają kosmiczne ceny w tym sklepie :evil: :x :evil: :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 A moze jest ktoś z moich okolic i wie gdzie mozna go dostać ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 A moze jest ktoś z moich okolic i wie gdzie mozna go dostać ?? O cholera ale tam mają kosmiczne ceny w tym sklepie icon_evil.gif icon_mad.gif icon_evil.gif icon_mad.gif No pacz a ja szukałem wszedzie a tej stronki niemiałem dzięki Benek ,a moze ktoś ma taki wentyl i może coś na jego temat powiedzieć ?? Pozdrówka a w jednym poscie sie tego nie da zmiescic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 NIE :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 jest zasada albo koopojesz kooler do ciszy albo do chlodzenia i albo wydajesz kase albo nie takie pomiedzy czyli jeden do wszystkiego jest do niczego przyklad wc z cpc walnij sobie pozadne V7+ albo od razu jakies pozadne wc (przyszlosciowe jak cholera) i nei ma problema a jak nei to za 149+przesylka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...