Uzytkownik_X Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Hej! Mam problem z nowym HDD, wykrywa w Windowsie tylko 128GB z 200!!! :mur: Czyżby moja płyta główna nie obsługiwała dysków o tak dużej pojemności??? (dysk Seagate 200GB, płyta ASUS A7N8X-X - nForce2). Dodam tylko, ze dysk jest podłączony jako SLAVE, ale to chyba nie ma znaczenia. Na MASTER jest Caviar 40GB. Ponadto jak w Windowsie XP chce w "Zarządzaniu komputerem" utworzyć na nowym dysku partycje to tworzy mi jakiś "wolumin". Wykrywa go jako dysk, ale nie moge zrobić podziału na partycje (wolumin zajmuje cały dysk, tzn 128GB) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Może jednak sp2 zainstalujesz ?? rozwiąrze twoje problemy........ lub wpis w rejestrze ale ja optuje za sp2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr4cool Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Co do pojemnosci to tak jak napisal Domik, nie zaszkodzi tez update biosu plyty glownej. Co do woluminu w zarzadzaniu dyskami prawy przycisk myszy na pole z opsiem dysku i wybierasz opcje konwersji na dysk podstawowy, pozniej juz normalnie mozesz dzielic na partycje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzytkownik_X Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Co do SP2 to jest maly problem... Zeby zainstalowac ten dodatek to trzeba miec legalną kopie WinXP :wink: :wink: Chyba, ze znacie jakis sposób zeby to obejsc B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 1.kupic windowsa -kiedys bylo cos takiego ze jak wykryje pirata na windows update to mozesz taniej kupic oryginal. (sa tez rozne dziwne "sklepy" internetowy dla takich oslow/mulow/niedzwiedzi jak ty :P gdzie sprzedaja windowsa z sp2) 2.uzywac linuxa 3.wykastrowac za 100000 topic o 128gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 kiedys bylo cos takiego ze jak wykryje pirata na windows update to mozesz taniej kupic oryginalNadal jest. Oczywiście dowód zakupu niezbędny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...