cinos Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Hello, Jaka seria Celka 1200 jest najlepsza do podkrecania? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Hello, Jaka seria Celka 1200 jest najlepsza do podkrecania? :) Ponoc najlepsza do krecenia jest SL5Y5 Ja mam SL5XS i nie chce mi pojsc na 1.6 :( Ale ja jeszcze pokaze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Hello, Jaka seria Celka 1200 jest najlepsza do podkrecania? :) Ponoc najlepsza do krecenia jest SL5Y5 Ja mam SL5XS i nie chce mi pojsc na 1.6 :( Ale ja jeszcze pokaze :) A ja nie wiem jaką mam, bo zapomniełam popatrzeć, ale też nie chce iść na 1600MHz - ale ja jestem silniejszy :lol: więc nie będzie miał wyjścia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Hello, Jaka seria Celka 1200 jest najlepsza do podkrecania? :) Ponoc najlepsza do krecenia jest SL5Y5 Ja mam SL5XS i nie chce mi pojsc na 1.6 :( Ale ja jeszcze pokaze :) A ja nie wiem jaką mam, bo zapomniełam popatrzeć, ale też nie chce iść na 1600MHz - ale ja jestem silniejszy :lol: więc nie będzie miał wyjścia. OK thx, dzisiaj jeszcze spróbuje pojechać do sklepu i kupic z SL5Y5 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Hello, Jaka seria Celka 1200 jest najlepsza do podkrecania? :) Ponoc najlepsza do krecenia jest SL5Y5 Ja mam SL5XS i nie chce mi pojsc na 1.6 :( Ale ja jeszcze pokaze :) A ja nie wiem jaką mam, bo zapomniełam popatrzeć, ale też nie chce iść na 1600MHz - ale ja jestem silniejszy :lol: więc nie będzie miał wyjścia. Raz mi poszedl na 1.52 ale jak bylo zimno w domu (zakrecilem grzejniki w pokoju - jestem chory umyslowo :P ) Wiec widac, ze to wina chlodzenia. Za niedlugo jak bedzie troche funduszy to zainwestuje w lepsza obudowe bo teraz mam 250W z zasilaczem pionowym, silver arctic na procka i MoBo, mod V7 na 5000rpm i pojdzie na 1.6 albo nie nazywam sie kaeres :) Oczywiscie zaczekam pewnie do czasu zimy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Kaeres czy ty masz może OEM`a? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Kaeres czy ty masz może OEM`a?Mam BOX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Kaeres czy ty masz może OEM`a?Mam BOX. Cos ten Intel pokomplikowal sprawe :x http://processorfinder.intel.com/scripts/d...=ALL&CorSpd=ALL Tu pisze że SL5XS to OEM :( a jeszcze miesiac wczesniej pisalo że ta seria ma stepping tA0 a teraz tA1 smierdzaca sprawa :? Ale i tak kupie SL5Y5 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Kaeres czy ty masz może OEM`a?Mam BOX. Cos ten Intel pokomplikowal sprawe :x http://processorfinder.intel.com/scripts/d...=ALL&CorSpd=ALL Tu pisze że SL5XS to OEM :( a jeszcze miesiac wczesniej pisalo że ta seria ma stepping tA0 a teraz tA1 smierdzaca sprawa :? Ale i tak kupie SL5Y5 :lol: Wiesz co, moze sie pomylilem z tym moim oznaczeniem. Tyle sie naczytalem o tych Tualatinach, ze moze pomylilem teraz serie z moim :P Popatrze kiedys i moze jak sie jeszcze pojawi topic podobny to sie poprawie. Ale mam na bank BOX i wydaje mi sie, ze jak patrzalem na serie to sie zmartwilem ze to wlasnie nie jest ta lepsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budasty Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 SL5XS o ile dobrze pamiętam, to taki jest mój(oem) a idzie przy zamkniętej obudowie jak w podpisie, można więcej ale po co żyłować, muszę podnieść napięcie do 1.8 i wtedy idzie 1.6, ale co ciekawe zimą szedł na 1.6 przy u=1.75 przy otwartym oknie spoks :) teraz trzeba mu dać więcej napięcia ale to z powodu temperatury bo taka właśnie zależnośc występuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RysiekB Opublikowano 17 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2002 Rzeczywiscie, chyba SL5Y5. moj cel idzie na 1,6 przy napieciu o 0,05 V ponad default. Temperatura 43 stopnie bez obciazenia i 47 przy max obc. Podkrece go wyzej, jak bede mial volcano 7+. Ps. podpis juz nieaktualny :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...