Gość KOzi]K[ Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Hello:) Mam pytanie jak mozna ogladac tv przez siec z kompa ktory posiada tuner tv:)chodzi mi o mozliwosc ogladania z mozliwoscia przwelanczania kanalow lub cos takiego:)jelsi ma ktokolwiek jakas propozycje po za tlenem to bym bardzo prosil:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Hello:) Mam pytanie jak mozna ogladac tv przez siec z kompa ktory posiada tuner tv:)chodzi mi o mozliwosc ogladania z mozliwoscia przwelanczania kanalow lub cos takiego:)jelsi ma ktokolwiek jakas propozycje po za tlenem to bym bardzo prosil:) 1733760[/snapback] raczej jest to nie mozliwe, musiał bys postawic bardzo szybki serwer, który by posiadał karte TV która potrafi pobierac strumien z kilku częstotliwości jednoczesnie. podsumowując - mision imposible B) ps kup lepiej sobie karte TV bez zbędnych kombinacji ... wydatek 150-200zł to chyba nie koniec świata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 zdalny pulpit, multisesyjny, ale wtedy nie ma mowy o przelaczaniu kanalow (tylko dla siebie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...