Szib Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 (edytowane) Witam. Dzisiaj zauważyłem ten dziwny objaw. Instalowanie czy usuwanie (kopiowanie) z partycji systemowej nie powoduje zmian w wyświetlaniu wolnego miejsca przez mój komputer. Sprawdziłem system plików za pomocą chkdsk c: /r i nie pomogło. Mam Windows XP Home Edition. System plików to NTFS. Dysk podzielony na na 5 partycji po 30 GB. Ten objaw występuje tylko na partycji systemowej tj. C: Czy ktoś wie jak to naprawić?. ----------------------------------------------- Athlon 64 3000+ s939 GA-K8NF-9 512 DDR WD Caviar SE 160 WD1600JD SATA 6600 GT GV-NX66T128D DVDRW SOHW-1673S Edytowane 3 Listopada 2005 przez Szib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Odpal scandisk, a późnie defragmentacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...