poodel69 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Kupiłem Silencera, nówkę of korz, na allegro, dzisiaj przyszedł, założyłem i...nic, trup nieboszczyk, ani drgnie... Myślicie,że to wina AC,czy mojej grafiki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 A podlaczales go pod zasilanie z karty czy z molexa ? Bo moze to gniazdko na karcie dawac za male napiecie po prostu i wentyl nie rusza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poodel69 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Nie mam wejścia z molexa: <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 (edytowane) to czym zasilasz dysk twardy cdrom i inne rzeczy Edytowane 3 Listopada 2005 przez ptys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Silencer zdaje sie ze ma taki wtyk na ten wentyl jaki znajduje sie na mobo czyli 3 pin.... sproboj moze podlaczajac pod plyte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poodel69 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 No właśnie nie... <_< Ma taki wtyk jak na karcie(mniejszy 3-pin)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Wlasciwie to jest to przynajmniej dziwne... jak nie masz gwarancji to wybebes z ta koncowke i zamontuj normalny wtyk i podlacz pod zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poodel69 Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Zrobiłbym to już dawno, ale mam gwarkę,jutro odsyłam sprzęcik, niech go sprawdzą... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...