magik_sd Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Witam! Mam taki problem- a wlasciwie to moja siostra-posiada monitor LCD LG z ktorym nie wiem co sie dzieje- czasem ( a ostatnio dosc czesto ) przy uruchamianiu komp.pojawia sie komunikat o "trybie oszczednosciowym" i nie da sie nic zrobic z monitorem .... chcialbym jakos pomoc jej to naprawic ale niestety nie bardzo sie na tym znam - pomyslalem jedynie ze przyczyna moze byc slaby zasilacz montowany seryjnie w komp.... prosze o pomoc i dziekuje z gory! Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 za mało informacji, problemem może być karta grafiki, napisz jaka karta jest w komputerze, czy monitor jest podł przez DVI czy analogowo itp... A i jakie odświeżanie jest ustawione - czy napewno max to 75hz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magik_sd Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 w tej chwili ciezko mi powiedziec jakie jest odswiezanie gdyz monitor wogole nie chce sie wlaczyc ... nie jest on podlaczony przed DVI a karta to GeForce FX 5200 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 to już jest nieciekawie.... monitor na analogu powinien działąc jako zwykły domyslny - tak jak CRT, spróbuj pozyczyc jakąs kartę grafiki, przełożyć na chwile i sprawdzić czy działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...