Argennto Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Witam czy istnieje jakiś program który wyedytuje mój bios Phoenixa < moja płyta ASUSA A7V600-X > do AMI i AWARDA pełno jest tego ... a do mojego nic .. ani CBROM ani MODBIn niedziała ... chodzi mi o zmianę loga ... wewnetrznych ustawien jezeli to mozliwe , rozpoznawanie procesorów .... Nawet sam już do końca nie wiem jakiej firmy jest mój Bios ..... Award-Phoenix czy sam Phoenix .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 zmiana loga... bawiłem się w to, efekt końcowy . . . . dostałem od serwisu nową płytę :lol: ale wcześniej musiałem ostro naściemniać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Award = Phoenix Biosy w asusach nie sa takie zwyczajne i dlatego moze cos nie dzialac. Wpisz sobie w google asus bios logo czy cos w tym stylu i poczytaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...