AragornPL Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Witam! Jest to komputer znajomego... Kupiłem mu na urodziny Battlefielda 2... Czy będzie sie dało pograć jakoś pograć w Low Details @ 640x480? OC raczej nie wchodzi w gre... Pzdr. AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 moze jakies 20-25fps sie uzbiera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 moze jakies 20-25fps sie uzbiera :) 1735954[/snapback] No to ten mój znajomy se pogra, lubi takie klatkowanie... Zwykle gra w jakieś Gwiezdne wojny przy 1280x1024 na pełnych detalach, jest totalny slideshow a jemu to wisi, i jego zdaniem jest nawet grywalne... No dobra, dzięki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Na Radeonie 9200 nie wyciągnie 20 klatek... Jeśli będzie dało się w ogóle grać (choćby ruszać celownikiem) to niech się cieszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astray Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 lol ale pierd.... glupoty, ja jakos bez problemu gralem w batka 2 na r 9000 lekko kreconym (300@440) w 800x600 i szlo grac bez najmniejszego problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) az z ciekawosci sciagne demo i sprawdze ile bedzie klatek na 9200 ;) jak bede mial to dam znac :) edit: jednak nie sprawdze bo mi sie weisza w menu ;) Edytowane 4 Listopada 2005 przez gollumek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) Witam. Czym zmierzyc FPS w BF2 ? Poza tym czy wy tez tak macie tak samo? To znaczy czy w "cieniu" gowno widac ? Tak samo w budynkach, hangarach, Edytowane 29 Listopada 2005 przez PolandMET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...