ndx Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 GA-8NIXP w polsce 1200zł Troszke drogowo pozatym plyty bede od 20 grudnia ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 GA-8NIXP w polsce 1200zł Troszke drogowo pozatym plyty bede od 20 grudnia ! drogo w <span style="color:red;">[ciach!]</span> GB i DualDDR wcale nie są warte tej ceny!! jakby przepustowość pamięci wpływała tak bardzo na wydajność kompa jak karta graficzna w grach to bym powiedzał warto!. W Ogóle to narazie imo northwood nie wykorszytuje w pełni DualDDR. ndx skąd masz takie wypaśne kompy?? przelewa się?? może jesteś politykiem :) żartuje ile masz 3dmarków na tym P4@3.8 z r9700?? Kurde ja jakbym dorwał takiego sprzęta to bym wrzucił FreoCoolera i probował wykrecić najlepszy wynik na świecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 ooo plyty beda w polse dopiero 20 grudnia a widze w opisie ze juz to to masz :D jednak jaki polityk :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 ndx skąd masz takie wypaśne kompy?? przelewa się?? może jesteś politykiem :) żartuje ile masz 3dmarków na tym P4@3.8 z r9700?? Kurde ja jakbym dorwał takiego sprzęta to bym wrzucił FreoCoolera i probował wykrecić najlepszy wynik na świecie moze kolega ndx bedize naszym swietym (scietym) mikolajem :D 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 ooo plyty beda w polse dopiero 20 grudnia a widze w opisie ze juz to to masz :D jednak jaki polityk :lol:nie ma to jak miec sprzet zanim wyjdzie (w polsce) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 ndx czy Ty w Polsce mieszkasz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 pamietam ze pisal ze mieszka w USA heheh tam takie kompy to pewno normalnosc :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 No w polsce nie mieszkam ! mieszkam w CA politykiem nie jestem jestem robolem ! pracujesz przy parszywym miescie ! bluhhh zimno e tych lodowkach ale za to ze ciezko parcuje stac mmnie na jakeis fjane umilacze zycia :-) Pozdrawiam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plantator Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Ty to masz szczescie w nieszczesciu. Mieszkasz w CA i jest ci zimno!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 hehe no tak ale lada dzien moz emi sie polepszy zlozylem podanie do Future Shop moze sie uda ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 widziałem ceny w www.pcprojekt.pl ok 1050zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 noo nie wiem ja ma te info z jtt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Raptor co ty za bajki wciskasz cena w pcprojekt 1450.00zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Jak 3 dni temu patrzyłem to mieli 1050. Zresztą w Elektrogiełdzie z 2.XII cena widnieje 1050. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 luzik ale pewnie jaks pomylka ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 heh cena zbija z nog :-P na mobach na tym chipsecie pojawiaja sie klopoty z obsluga AGP 3.0 czyli razy 8 - po prostu jest niekompatybilna z najnowszymi cackami takimi jak ATI Radeon 9700 a Intel bezczelnie sugeruje ze uzytkownicy musza ustawic setup w BIOSie tak i tak zeby nic sie nie zawieszalo. Jesli sam ABIT zrezygnowal z produkcji mobo na tym ukladzie (i wycofal czesc wyprodukowanych juz egzemplarzy) zeby nie psuc sobie marki to daje duzo do myslenia ... poza tym za 1200 zl to ja mam 3 plyty Gigabyte 7VA na VIA KT 400 wiec kazdy madry czlowiek da sobie siana z tak droga plyta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...