klimek_86 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Witam! Mam taki problem: Jak włączam NFS: UNDERGROUND to pojawia mi się okno wczytywania gry i obraz się zawiesza i zaczyna migać! Na rzadnej innej grze nie mam takiego problemu! Nawet Underground 2 chodzi! Co może byc tego powodem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) To widocznie wina gry :) Oryginal czy niezbyt? ;] Edytowane 4 Listopada 2005 przez jvt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimek_86 Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Ten sprzet ktory mam teraz kupilem dopiero wczoraj! A na poprzednim gierka chodzila elegancko! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 No cóż, tutaj nie ma sie do czego raczej przyczepić... Ale ta zasiłka wygląda nienajlepiej, sprawdź napięcia miernikiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 (edytowane) No cóż, tutaj nie ma sie do czego raczej przyczepić... Ale ta zasiłka wygląda nienajlepiej, sprawdź napięcia miernikiem... 1737561[/snapback] :wink: Ta miernikiem :wink: A co Ty zawsze z tym miernikiem tak wyskakujesz? Jakaś mroczna historia z przeszłości? :wink: klimek_86: Lepiej spróbuj inne sterowniki do grafy zainstalować!!! Te co masz powodują zapewne konflikt z grą, a więc na nich sobie w NFS:U nie pograsz! Edytowane 5 Listopada 2005 przez mrjeremiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimek_86 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Strowniki najpierw wrzuciłem najnowsze catalyst, ale nia dzilalo wiec pozniej wrzucilem omegi i tez nie dzila! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...