serek_x Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Jakie chłodzenie mi polecacie do Radeona x800gto2 firmy Sapphire?? Zdaję sobie sprawę, że po odblokowaniu potoków i zwiększeniu częstotliwości standardowy wiatrak Sapphire'a nie straczy... W zasadzie myślałem dużo o Ac, ale ostudziła mój zapał wieść o ich awaryjności... Doradźcie mi... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Zalman VF700 Cu albo Pentagram XC-Cu - ja polecam zalmana - bo szczerze mowiac widac golym okiem ze produkt jest dopracowany - wentyl jest swietnie wywazony i nie stawia zadnych oporow... a w pencie tym co mam na procu - szkoda gadac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Ja polecam Pentagrama miedzianego, bo tani (stosunkowo) i dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Jesli kupujesz ten cooler raz na dlugi czas to wybierz zalmana - jest lepszy na dluzsza mete bo przynajmniej lozysko wytrzyma przez dluzszy czas a nie tak jak w pentach zacznie terkotac po pol roku - i juz mu zadne czyszczenie ani smarowanie nie pomoze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serek_x Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 A jakie są wasze opinie względem Arctic coolingów?? Czy obniżenie temperatury dzięki niemu, jest warte świeczki?? Jak się ma względem pentaków i zalmanów?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...