Brush Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 mam pytanie ktora plyta glowna jest lepsza DFI LanParty UT NF4 Ultra-D czy GIGABYTE K8NXP-SLI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 z tego co udalo mi sie zauwazyc to DFI jest najlepsza plyta do oc, a bez krecenia to tez DFI :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 tylko dfi;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 albo abit an8 ultra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 mam pytanie ktora plyta glowna jest lepsza DFI LanParty UT NF4 Ultra-D czy GIGABYTE K8NXP-SLI 1736879[/snapback] Co za pytanie..pomysl troche chlopie..poczytaj..uzyj szukajki ?? Poa tym wiadomo chyba ze DFI lepsze !! dlaczego ? bo to dfi bo jest drozsza bo jakbys sie przyjrzal DFI ma 2razy wiecej uzytkownikow tłika niz tego gigabyte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 2x Repson, chyba z 10 razy :D p.s dlaczego nie polecisz teog co masz w podpisie, trzema rozsławiać abit,a bo został zapomniany :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 bo chciałbym zeby tylko madrzy ludzie mieli to co ja..nie chcialbym byc utozsamiany z kims kto tylko potrafi kolejne te same topici na forum zakladac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...