marckos Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Najpierw napisze oco mi chodzi. Chcialbym zeby poczta przychodzaca na konto najpierw byla traktowana filtrem antyspamowym ktory rozdziela poczte na dobra i zla. Zla przenosi do katalogu spam . A dobra chialbym zeby forwardowal na kilka innych adresow e-mail. Nie za bardzo wiem jak to zrobic z forwardowaniem szukalem szukalem i nic. Teraz tylko rodziela poczte na dobra i zla ale forwarduje wszystkoze wzgledu ze tak mam napisany plik ./forward ./forward nick@localhost i tu reszte maili na ktore przekazuje ./procmailrc # Spam filter begin :0fw | /usr/local/bin/spamc :0: * ^X-Spam-Status: Yes mail/spamlog # Spam filter end Bardzo prosze o nie pisanie komendy do instrukcji gdyz spedzilem z nia kilka godz i nic nie wyszlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 (edytowane) dlaczego meczysz nas zamiast przeszukac google nt artykulow? ja tam w 3 sek znalazlem 20 artow na stronie.. PLUM1 PLUM2 Edytowane 4 Listopada 2005 przez lofix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...