cyra Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 stoje przed dylematem zakupu 60 GB dysku..... co wybrac????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Ja bym na Twoim miejscu uzyl opcji szukaj :!: Niektorzy modderzy lubia zamykac powtarzajace sie temety :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 WD tego co mam w podpisie :D Ale co do tematu to SZUKAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo taki niedawno był :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 SZUKAJ! mi caviar padl po 4 dniach, ale jak tak zle nie trafisz to bedzie lepszy od b5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Barracuda V rulez, choć IV również dobre. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...