lukas__ Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Witam. Dziś miałem nieszczęśliwy wypadek, bo na monitor wylał mi się napój. Mój monitor to złom: Tatung IntelliScan 15' Teraz ekran przeskoczył na lewo i jest zbyt rozciągnięty w pinie, a nie moge tego wyregulować w monitorze, bo nie działa mi menu - po naciśnięciu przycisku który powinien lekk przesunąć obraz w prawo przesuwa go na max i analogicznie ze wszystkimi innymi parametrami albo min albo max. Do tego jak zmienie jakiś parametr nie zapisuje ustawień. W sterownikach karty graficznej - GF 2 mx jest tylko opcja przesunięcia obrazu na boki, a żeby było ok potrzebuje jeszcze zwężenia go w pionie. Czy istnieje jakiś program, który by to zrobi? Ewentualnie czy da się coś z tym zrobić (wyłączając opcje z zaniesieniem monitora do naprawy) Wszelkie porady będą pomocne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas__ Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Zainstalowałemtrial programu powerStrip, tylko że nie jest to najlepsze rozwiązanie.. znacie jakieś inne programy tego typu? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Witam. Dziś miałem nieszczęśliwy wypadek, bo na monitor wylał mi się napój. Czy istnieje jakiś program, który by to zrobi? Ewentualnie czy da się coś z tym zrobić (wyłączając opcje z zaniesieniem monitora do naprawy) Wszelkie porady będą pomocne. NAJWAZNIEJSZE TO wysuszyć monitor a nie włączać!!!! Jesli zalanie podczas pracy to szybko wyłączyć i suszyć nie godzinę ale dobę na kaloryferze. Gucio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas__ Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 NAJWAZNIEJSZE TO wysuszyć monitor a nie włączać!!!! Jesli zalanie podczas pracy to szybko wyłączyć i suszyć nie godzinę ale dobę na kaloryferze. Gucio No ale i tak już za puźno. Teraz potrzebuje jakiegoś programu który ustawi mi obraz.. pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...