Gość rafifeo Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 siema, mam obudowe TRACER TRO-424 i nie wiem jak zdjac przedni panel. prosze o odpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Chyba najlepsze wyjście to łopatologiczna metoda na "chama". Jakoś sobie trzeba radzić... Ja tak zrobiłem ze swoim, a potem polakierowałem na czarno blachę i nie wygląda tak źle. Mnie ta nakładka wnerwiała jak nic innego. Ale Tracery to chyba bardziej cywilizowane obudowy - powinny być złaczki, albo śruby. Rozkręć obudowę najbardziej jak sie da i zobacz co wtedy da się zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 ja juz rozkrecalem i sa taki wtyczki ktorych sie wyjac nie da :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 to pomoze ktos, moze jak ktos ma taka sama obudowe to powie jak to rozebrac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 a instrukcji nie masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 (edytowane) cos nie moge znalezc, moze ktos ma jakas strone z instrukcja do tej obudowy?? /dobra mam instrukcje ale tam tylko o zasilaczu do tej plyty jest :/ prosze powiedzcie jak to zrobic ;( Edytowane 5 Listopada 2005 przez rafifeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 moglby ktos wreszcie pomoc?? :) troche sie niecierpliwie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 umiesz edytowac posty? to sie naucz i nie pisz jednego pod drugim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 (edytowane) moglby ktos wreszcie pomoc?? :) troche sie niecierpliwie 1738687[/snapback] Po pierwsze weź coś na wstrzymanie, jak ktoś będzie miał jakiś pomysł to napisze, ponaglenia nic nie dadzą. Po drugie wyjmij napędy optyczne w niektórych obudowach one przytrzymują przedni panel. Po trzecie sprawdź czy pod górną blachą nie ma ukrytych śrubek i czy zwolniłeś wszystkie zatrzaski. Edytowane 6 Listopada 2005 przez samm-ur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tekken666 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Po czwart pomysl troche bo to nie boli i jak sie chce to sie takie cos zrobi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 siedzialem nad tym ze 3 godziny ale kolkow sie wyciagnacv nie da :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tekken666 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 A po co chesz zdjac ten panel??? ja jak zdejmowalem swoj to juz nie mialem zamiaru go nakladac wiec nawet jak mi cos peklo to sie nic nie stalo, A Ty bedziesz go z powrotem nakladal, jesli tak to po co go wogole zdejmujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 a jak mam inaczej zalozyc wentylator?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tekken666 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 No wiesz, ja np mam wentylator od srodka, to zawsze jakis sposob :) (chociaz panel zdjolem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 ja w modecomie tez miałeem takie kolki olie cie dobrze rozumiem. wystarczyło sarpnac i schodziło. Za pierwszym razem najgorzej zdjec, bo nie wyrobione, potem schodziło łatwiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...