SynZygfryda Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Witam. Historia prosta: chce kupić monitor. No i chciałbym poczytać opinie i wasze przemyślenia. Samsung 173P+ Belinea 101920C Samsung 913N Samsung 193P+ Monitor głównie do grafiki 2D ale z checia zagram w jakas gierke no i napisze cos w Wordzie. Chciałbym wydac okolo 1500zł I nie wiem czy powinienem wysupłać jeszcze kilka stówek czy nie. Bo z tym bedzie ciezko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Ale dałęs zestawienie... ten 913N wogóle tu nie pasuje bo jest na innej matrycy. pozostałe to premium mva, czyl;i przeczytaj temat o samsungu 173P+, musisz sie zdecydować czy chcesz monitor na matrycy TN(nieznaczy złej), czy przepłącać za MVA z super-hiper obrazem wg. niektórych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynZygfryda Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Właśnie dlatego ze poczytałem o 173P+ chciałbym go mieć. 193P+ to ejdnak 19" ale za to drozszy o ok 500zl. Belinea którą wymienilem to 19'', kosztuje okolo 1700zł no ale testy poczytalem i tez nie jest rewelacja niby do zabawy ze zdjeciami i grafika. A 913N to 19'' no i jest tania. Na tym właśnie dylemat polega. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Właśnie dlatego ze poczytałem o 173P+ chciałbym go mieć. 193P+ to ejdnak 19" ale za to drozszy o ok 500zl. Belinea którą wymienilem to 19'', kosztuje okolo 1700zł no ale testy poczytalem i tez nie jest rewelacja niby do zabawy ze zdjeciami i grafika. A 913N to 19'' no i jest tania. Na tym właśnie dylemat polega. 1739142[/snapback] Od dwoch dni mam Samsunga 173P+ i jestem bardzo zadowolony na razie - jutro napisze wiecej. Za 193P+ trzeba zaplacic ponad 2000zl...a to jest za duzo moim zdaniem jak na monitor. 17" LCD zupelnie wystarczy. Mozesz tez rozwazyc zakup Samsunga 770P - jest z parametrow lepszy od 173P+ - ale ma bardzo specyficzny wyglad - mi sie on po prostu nie podobal (w przeciwienstwie do 173P+). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...