krecik12 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Witam Chialbym sie zapytac, czy istnieje mozliwosc zmiany id biosu ?? Dziekuje za wszelkie cenne uwagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Istnieje taka mozliwosc. Prosze bardzo. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krecik12 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 A czy moglbys mi powiedzic jak to zroobic ? prosze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Odpalasz program do edycji biosu, i tam gdzie masz BIOS ID wpisujesz wybrana przez siebie wartosc. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 a jak by wam się chciało to napiszcie co to jest te id... tak z ciekawości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krecik12 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Znasz moze nazwe takiego programu ?? Moze uzywales jakiegos i moglbys mi jakis polecic ?? Z gory Dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość khamilek Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 A ja mam takie pytanko.... Jak edytuje własny bios w moim hisie to musze przestawic ID z 4153 na 4152 zmieniajac takty z 300/400 na 350/550?? Słyszałem ze moze mi karty nie wykryc jak nie zmienie ID biosu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Znasz moze nazwe takiego programu ?? Moze uzywales jakiegos i moglbys mi jakis polecic ?? Z gory Dziekuje Mysle ze BIOS Editor bedzie najlepszy, tylko koniecznie w najnowszej wersji bo bez tego mozesz miec problem. Prosze. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...