grzemach Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 zainstalowalem windowsa (2x) ORGINALNEGO (bo na firme) i instaluje offica xp (juz nielegalny), 1 dzien dziala wszytko OK, a na drugi juz wywala bledy... nie mozna napisac nawet 1 zdania bo sie word, a czasem caly komp wiesza, pozniej zainstalowany zostal office 2003 i to samo (orginalny, licencja na inny komputer byla :P). wydaje mi sie ze to moze byc cos z kompia systemu Win, ale za bardzo nie chce mi sie w to wierzyc, przeciez to jest orginal!! i on powinien byc wolny od tego typu bledow. system jest zarejestrowany. i jeszcze komputerek, ale jego wykluczam jako sprawce zamieszania (niedziala tylko office), jest to nowy ACER (laptop: procek 1,6G, ram 512M, 60G dysk). ps wszystkie wersje offica dzialaja na innych kompach bez zadnego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Może jednak memtest :>? sprawdź pamiątki. Może instalka jest zepsuta :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzemach Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 heh, problem jest trywaialny(?) otoz jak drukarka (sieciowa) jest podpieta to wszytko dziala ok, natomiast jak tamten komp jest wyl lub ja jestem odpiety od lan-u to sie office sypie... rozwiazalem go brutalnie jak chce cos wydrukowac to uaktywaniam drukarke, ale windows powinien to robic sam i bez zadnej mojej ingerencji. pozdro, moze kiedys wpadne na pomysl jak go rozwiazac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...