Gość lechu1777 Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Elo. Musze zmienić słuchawki, na takie dobre do muzy,gier,do gadania, ma być dobra jakość. Dajcie propozycje, małe odchyły od 50zł moge przyjąć.Pozdro i z góry thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seth Thorn Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 za 50zł +/- 10zł to nie znam ja kupiłem pół roku temu MediaTech MT357 z mikrofonem za 79zł i jestem z nich zadowolony (a jeszcze jak odpalisz modół podbicia basów-na baterie jest-to całkiem fajnie wibrują na uszach) jest tylko 1 szczegół jesli masz je za długo na uszach to uszy bolą(troche za mocno dociskają a nie są na tyle duż by "otoczyć" uszy, alboja mam je za duze :D :-P ) mnie się zdarza mieć po 5h i więcej to czasami musze kombinować ale to właśnie kwestia ceny/jakości pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Kupiłem Tracer Multimedia Headphones CD-760MV z mikrofonem za 36zł z przesyłką na allegro nowe. Wypaśne podbicie basów bez bateri. JAk długo mam to też troche uszy bolą, ale myślę że się troche rozluźnią jak troche ponosze. Mikrofon dobry. Ogólnie super słuchawki jak za tę cenę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpionix Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Ja osobiście korzystam ze słuchawek z mikrofonem, firmy "Media - Tech". Są bardzo dobre. Wspaniała jakość dźwięku i mocne basy. Jestem zadowolony, ale posiadają jeden "minus". Po kilku godzinach użytkowania mam obolałe uszy. :blink: Ps. Jakość mikrofonu w takowych słuchawkach możecie usłyszeć na moich audycjach w eRadiu. www.RadioMetoda.PL Pozdrawiam: Skorpionix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...