Skocz do zawartości
Gość lechu1777

Słuchawki Z Mikrofonem

Rekomendowane odpowiedzi

Elo. Musze zmienić słuchawki, na takie dobre do muzy,gier,do gadania, ma być dobra jakość. Dajcie propozycje, małe odchyły od 50zł moge przyjąć.Pozdro i z góry thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za 50zł +/- 10zł to nie znam

ja kupiłem pół roku temu MediaTech MT357 z mikrofonem za 79zł

i jestem z nich zadowolony (a jeszcze jak odpalisz modół podbicia basów-na baterie jest-to całkiem fajnie wibrują na uszach)

jest tylko 1 szczegół jesli masz je za długo na uszach to uszy bolą(troche za mocno dociskają a nie są na tyle duż by "otoczyć" uszy, alboja mam je za duze :D :-P )

mnie się zdarza mieć po 5h i więcej to czasami musze kombinować

ale to właśnie kwestia ceny/jakości

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem Tracer Multimedia Headphones CD-760MV z mikrofonem za 36zł z przesyłką na allegro nowe. Wypaśne podbicie basów bez bateri. JAk długo mam to też troche uszy bolą, ale myślę że się troche rozluźnią jak troche ponosze. Mikrofon dobry. Ogólnie super słuchawki jak za tę cenę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja osobiście korzystam ze słuchawek z mikrofonem, firmy "Media - Tech". Są bardzo dobre. Wspaniała jakość dźwięku i mocne basy. Jestem zadowolony, ale posiadają jeden "minus". Po kilku godzinach użytkowania mam obolałe uszy. :blink:

Ps.

Jakość mikrofonu w takowych słuchawkach możecie usłyszeć na moich audycjach w eRadiu.

www.RadioMetoda.PL

Pozdrawiam:

Skorpionix

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi