MFrost Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Mam własnie taką kartę tv. W trybie radio, automatycznio wykrywa mi czy sygnał jest strereo, czy mono. Natomiast w przypadku TV jest różnie. Najpierw jest strereo. Popykam trochę pilotem, pozmieniam kanały, wrócę do pierwszego kanału i mam mono. Za każdym razem muszę sprawdzać klawiszem display. Na tym samym kanale raz jest mono a raz stereo. Czy to jest normalne? Jak u Was jest? I jeszcze jedno pytanko. Czy program Dscaler współpracuje z tym tunerem? Bo mi jakoś nie udało się zmusić tego programu do współparacy z tą kartą TV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MFrost Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Wogole to nie zauwazam różnicy między trybem stereo a mono na tym tunerze. Wcześniej miałem winfasta tv2000 expert, różnica w dźwięku była, ale obraz był kiepskiej jakości. Może ktoś mi powie jak to jest w tym tunerze avermadia studio 303. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MFrost Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tunerem AverMedia Studio 300? Chyba, że mam pisać sam do siebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramp Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 jest róznica szczególnie odczuwalna na dobrym wystemie 5.1. przy mono cały dzwiek wydobywa sie tylko z centralnego głośnika w stereo jest przetwarzany na 5 głośników Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Odkopie troche temat bo u mnie jest tak samo. Jesli przełaczam programy które obsluguja Stereo jest Ok. Ale jesli nie daj boze wejde w kanal z trybem dzieku Mono odrazu na wszystkich kanalach nawet tych na Stereo dzwiek zmienia sie na Mono. Musze pilotem albo recznie przelaczac tryb. Ktos wie jak to ominac? Czemu nie mozna wybrac trybu dzieku przy kazdym kanale tak jak w radiu. Mam najnowszy soft. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...