john_doe Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Mam te cudowna plyte, ktora wiekszosc ludzi gardzi.. jade na cheepobiosie i jest tam ustawienie fsb 133/166. Mam 2x128 ddr 2100 no name. Ustawilem fsb w biosie na pracea133 i 166 pamieci. Jak sprawdzic faktyczne taktowanie pamieci? w benchmarkach wychodza nizsze wyniki niz na 133/133 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 FSB 166 na pamięci?? Nie wiem jak ty to robish, bo u mnie na 256ddr no name nie idą nawet na fsb 150. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 RaVeN155---> no wlasnie nie wiem czy to robie :) tzn tak ustawiam w biosie, ale niskie wyniki w benchmarkach budza moje podejrzenia co do rzeczywistego taktowania.... i nie wiem czym to sprawdzic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 ta plyta tragicznie obsluguje tryb asynchroniczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 ta plyta tragicznie obsluguje tryb asynchroniczny to fakt. mialem tą plyte i w trybie asynchronicznym tez mialem gorsze wyniki. taktowanie mozna sprawdzic np. w sandrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 a to dziwne bo ja jak ustawilem sdr na 100/133 (duron ):) to mialem lepszy wynik... :P memory benchamrk w sandrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 a to dziwne bo ja jak ustawilem sdr na 100/133 (duron ):) to mialem lepszy wynik... :P memory benchamrk w sandrze no ale wtedy stabilna to płyta napewno niebyla :) wiem bo mialem ustawialem testowalem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...