FumFel_20 Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Siema. Mam gf3ti 200 Palit Dayton.Problem polega na tym że w grach się spisuje spoko ale w 2d :( już gorzej.To znaczy jak np. pisze teraz ten text to jak się przyjże na ekran to widze takie "pasy" które idą raz w góre , raz w dół.Są rozciągnięte praktycznie od lewej do prawej strony moniotra.Teraz na żóltym tle są mało widoczne, ale jak tylko tło jest białe to mocno widoczne i nawed nie trzeba się przyglądać.Powiedzcie mi, co jest grane?Czy grafa się popsuła z lekka?Kupiłem ją urzywaną i koleś twierdzi że u niego tego nie było, więc zwalił wine na mój zasilacz, bo miałe wtedy tylko 200W.ale teraz mam 300W i jest to samo.POMOCY! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 No ja mam taka samiutka karte i nigdy nie zauwazylem aby u mnie byly jakies podobne obnjway. Nie szukaj winy od razu w karcie. Ja mam tez bardzo rozne ekcesje na monitorze i nie jest to zwiazane z karta lecz z samym monitorem, moze sprobuj na innym monitore czy bedzie to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Monit mamnowy HYUNDAY DeluxScan P910 na gf2mx400 jak też na S3 Virge DX 4mb :) takiego objawu nie było :? Więc dlatego padło podejrzenie na grafe.Wcześniej miałem durona 750, mobo shuttle AK12 i 384 sdr i było to samo co teraz na nowym sprzęcie.Więć jak uważasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 a mialem sobi strzelic ta karte na gwiazdke. dzieki chlopaki za ostrzezenie. to moze byc faktycznie monitor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Według mnie karta jest naprawde w porządku. hmmm... co to może być. Spróbuj jeszcze troche poczekać może coś się na forum rozwinie, a jak [gluteus maximus] no to wiesz, trzeba wizytke w serwisie zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Hej monitor odpada to na 100% nie bo na innych grafach chodzi ok!.A grafe to kupiłem urzywaną więc sie niedziw że może być uszkodzona!Sory że mnie poniosło ale to napewno nie monit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Dla tego chcem poczekać aż ktoś inny też dorzuci swe 3 grosze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Hej monitor odpada to na 100% nie bo na innych grafach chodzi ok!.A grafe to kupiłem urzywaną więc sie niedziw że może być uszkodzona!Sory że mnie poniosło ale to napewno nie monitlajt. pisalismy rownoczesnie. nie widzialem Twojego postu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 aha, ok :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 oj to sie moze zle skonczyc :(:(:( mialem podobny przypadek, krecilem swego GF mx200 175/143 na 220/180 czyli calkiem ladnie przez trzy miechy (kupilem tez uzywanego) chodzil spoko, brat non-stop giercowal w Counter-Strike, az w pewnym momencie zauwazylem ze jakos dziwnie wyswietla mi sie obraz, pojawiaja sie inne kolory, fioletowy, robil sie rozowy, itp., kursor od myszki zrobil sie kwadratowy :lol: i takie tam artefakty w windowsie, czsasem zwis systemu, karta nie odpalala monitora, musialem czekac az GPU ostygnie, a w grach wsio OK do czasu po czym i gry sie pieprzyly, i od tygodnia karta zdechla, nie wstaje, GPU zimne, cos sie spalilo :( i od tej chwili mam to co mam w podpisie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Tylko że u mnie niema żadnych przekłamań w grafice.Te paski to wyglądają tak jak by np. pod monitoram stał grzejnik i jest taki efekt jak w pomieszczeniu jest zimno a grzejnik jest gorący wtedy pojawia się taka smuga "fatamorgana" :) . Jeszcze tylko tą smuge pociąć na paski :) i już wygląda tak jak to co mam obecnie na monicie :) .Kurna no co może być z tym cholernym gjeforsem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Aha czesem te psaki chodzą szybko a czasem wolno :? shit :( pomocy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Odswierzanie jest gut ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Mam 85hz przy rozdziałce 1280x1024.HEJ! nizeły motyw!Zmieniłęm rozdziałke na 1024x768 i przy 100hz nic niewidac!Więć co teraz może być grane? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 shit, pomyłka :( Dalej jest ten efekt tylko że mniejszy i prawie niewidoczny ale jest. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 NIEEEEE no niewytrzymam.Teraz pyknełem rozdziałke na 1152x864 przy 85hz i są te linie ale teraz jakieś bardzo cieniutkie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Ja mialem GeForce`a 2 MX i sie zjabel podobnie jak MAYBACH Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Ale czy miałeś takie objawy jak ja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 j ato bym odraazu do kumpa la biegl z ta karta zeby sprawdzic. wtedy sie wyjasni czy karta jest sprawna czy nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Spox tylko że on mówił że u niego jest wszystko OK.Ale jutro pujde z tą grafą obadać.Dzieki wszystkim za pomoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 wiec moze to dziwne le u mnie jak mam zainstalowana winde xp i mocno obciazona siec to tez pojawiaja sie pasy na ekranie i tylko z jedna moja grafa - strym tridentem na agp najepiej to widac gdy puszczam sobie ping flooda przez siec :) wtedy pski biegj po ekranie jak oszalale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 ja mam ta samą grafe tylko na 64 mb i nic takiego nie wystepuje (mam nadzieje ze sprawdziles czy te pasy sa na standardowych ustawieniach karty 175/400) na moje oko to masz felerny egzemplarz jak bedzie ten efekt wystepowal na innych monitach to idz do sklepu i niech oni sie martwia powinni ci wymienic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 No abaddon czemu nie czytasz postów?? Przecierz było napisane że grafa była kupiona używana!!!! Jedyne co zostaje to oddać ją do sewisu albo wepchnąć komuś na ALLEGRO. A tak apropo ile za nią zapłaciłeś na aukcji?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Mam dokladnie taki sam efekt na moim monitorku i niema znaczeni jaka mam karte.. tzn. u mnie to jest roznie.. bo na roznych rodzielczosniach/odswierzaniach sa roznie natezone.. ale efekt jest taki jak opisales.. a jeszcze bardziej sie to zwiekrzylo jak postawilem kompa zaraz obok monitora.. wiec od strony kompa mam to jeszcze bardziej widocze. aha.. u mnie jest to wina raczej monitora.. bo na roznych kartach pulo podobnie.. nie identycznie ale podobnie.. PS. sprawdz karte u kogos innego.. bedziesz juz wiedzial czy to jej wina ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 a mialem sobi strzelic ta karte na gwiazdke. dzieki chlopaki za ostrzezenie. to moze byc faktycznie monitor. mialem tez sobie na gwiazdke prezecik strzelic ;) w postaci tego geforce.... ale chyba wole za ta sama cene kupic gainward geforce 3 ti200 tyle ze 64 ddr... ale trudno :) nie bede ryzykowal :) jakos na gainwardy mniej osob sie skarzy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 hmm wszyscy chca sobie GF3 strzelic na gwiazdke..(w tym ja) moze kupimy je hurtowo i wyjdzie nam taniej ;) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Dięki za zainsteresowanie!Za tego GF;a zapłaciłem 300zł i nie na allergo tylko w mojej mieścinie :) .Wyczytałem z tego że to może być przez jednostke centralna stojącą za blisko monita, a dokładniej grafy stojącej za blisko monitora :) .Bo na my starym s3virge niema takiego problemu.GOLO ja mam podobnie.Też to zależy od odświeżana obrazu i rozdziałki.Zaraz pokombinuje z obudową :) . Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 mialem tez sobie na gwiazdke prezecik strzelic icon_wink.gif w postaci tego geforce.... ale chyba wole za ta sama cene kupic gainward geforce 3 ti200 tyle ze 64 ddr... ale trudno icon_smile.gif nie bede ryzykowal icon_smile.gif jakos na gainwardy mniej osob sie skarzy icon_smile.gif hmm wszyscy chca sobie GF3 strzelic na gwiazdke..(w tym ja) moze kupimy je hurtowo i wyjdzie nam taniej ;) :D Jak znajdziecie jakas promocje, to jasne. :lol: Tak na serio, jakby gdzies byly wyjatkowo fajne ceny, to prosze info. Gainward mile widziany. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...