vegosan Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 No wiec tak kupilem sobie zestaw glosnikow(6glosnikow) w systemie 5.1 home theater system .Podlanczam i chodza tylko ta,kombinowalem i kombinowalem ale ciagle dziala tylko 2 a nie 6.Co teraz zrobic??? Czy to wina karty muzycznej (Avance AC'97) czy cos innego?? czekam na wasze odpowiedzi.Z gory thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 masz karte 2kanalowa geniuszu! mzesz sprzedac glosniki chyba, ze nie mam racji z ta karta. sprawdz co jest w instrukcji. jaka masz plyte? konkrety jakies, moze ktos bedzie wiedzial, czy 5.1, czy 2 kanalowy dzwiek tam daja? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 No zapewne nie masz karty 6 kanałowej obsługującej aż tyle głośników. Napisz coś więcj o tym jaki masz sprzęt. Np na mojej karcie AC'97 trzeba doipiero włączyć obsługę 6kanałow może też u ciebie. Napisz coś więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 ja podlaczyles np zwyklym kablem typu mini jack stereo to mozesz jedynie wlaczyc emulacje wiekszej ilosci kanalow takie glosniki podlacza sei albo cyfrowym kablem albo 2xstero i 2xpo 1 mono (lewy/prawy -przod; lewy/prawy-tyl; centralny i soobwoofer) poza tym potrzeba pozadnej karty bo lipa nie dzwiek; kodek ac97 to jak pokazuej nazwa staroooc jak stac cie na takie glosniki to koop sobie lepszejsza karta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 1,7celeron :(,plyta via apollo P4X266,itp wlonczylem surround jednak nadal niechodzi. nic sie nieda zrobic??czemu kupowac nowa karte muzyczna?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 bo ac97 to syf. kup live!a. wszyscy potwierdza, bo temat glosnikow i kart innych niz creativa jest walkowany srednio 2 x dziennie! SZUKAJ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 :) dobra skoro sie znasz tak dobrze na tym powiedz mi dokladnie jakie karty muzyczne warto kupic za max 170pln(wole mniej) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 no w tej cenie to chyba najlepiej SOUND BLASTER 5.1 LIVE PLAYER za 145zl chyba ze jestes bardziej wymagajacy to kup SOUND BLASTER AUDIGY PLAYER w wersji OEM za 289zl ja bym wola ta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 terratek (nie wiem jak sie pisze ale to inna cena) kup Sound Blaster live 5.1 to zobaczysz jak dobrze moga grac glosniki odpowiedz na pytanie Twoje glosniki maja 6 kanalow dzwiekowych a taka muzyczn jak masz obsluguje tylko 2 kanaly wiec chyba rozumiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Ok thx,jakies inne propozycje ze strony innych kolegow?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...