gaz Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Chcialbym aby sw.Mikolaj przyniosl mi dobra, niezbyt droga, kamerke internetowa. Co mozecie polecic w cenie do 200zl? Jakich modeli wy sami uzywacie i jak sie sprawuja. ewentualne linki do testow czy opisow mile widziane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 szczerze to nieurzywam kamey internetowej i nawed niechcę, bo jakość obrazu jest do bani.Zamiast tego lepiej podłączyć zwykłą kamere do PC i jest ok.Ale sory bo zboczyłem z kursu.Kumpel ma jakiego logitecha i jest z niego zadowolony.podobno łądnie działa.Jutro jak go spodkam to zapytam się dokładnie o model i Ci napisze :) ok? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Chcialbym aby sw.Mikolaj przyniosl mi dobra, niezbyt droga, kamerke internetowa. Co mozecie polecic w cenie do 200zl? Jakich modeli wy sami uzywacie i jak sie sprawuja. ewentualne linki do testow czy opisow mile widziane. http://www.redakcja.net/recenzje/2002/trus...acecam_120_320/ http://www.redakcja.net/recenzje/2002/creative_webcam/ poweim szczerze ze sam sie zastanawiam nad Creative WebCam Pro - bo na cyfraka mnie nie stac :( - cena okolo 220zl jezeli ktos ma/zna cos lepszego w tej cenie to tez z checia poslucham :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 ja mam Logitech QuickCam pro 3000 i jakość nawet dobra choć mogłaby być lepsza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 A ja tam jestemz za podlaczeniem zlyklej kamerki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 A ja tam jestemz za podlaczeniem zlyklej kamerki.to sobie badz - jak znajdziesz mi taka "zwykla" za 200zl to kupie z 10szt i 1 Tobie dam gratis ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 mam teraz jakies jajo Philipsa i sie dobrze spisuje nie narzekam ale jak wiadomo to tylko kamerk ainternetowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 polecam wszystkie kamery intela. jakosc super a do tego dokladaja naprawde duzo przydatnego softu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 dokladnie ja tez jestem za intelem nie wiem jak wpolsce ale umnie w ca byly na to jakis czas temu zajebiste promocje :-) i sobie fundnolem ale sprzedalem bo ku[pilem cyfraka tanio :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Ja mam Intela i jakość filmów jest całkiem niezła, ale wyciąga tylko koło 20 klatek mimo, że w specyfikacji ma 35. Ale może to wina mojego sprzętu? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelcio Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 A ja mam Mediatecha MT408 i jestem zadowolony. cena 180 - 200 zeta. za te pieniadze calkiem ok jakosc + funkcja aparatu (640x480) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...