czemu Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 siema od niedawana mam vectre 512kb i chciałbym ściągać przez torenty ale średnio mam po 5~6kb i to chyba troche mało czytałem gdzieś że moge mieć zablokowane p2p i niewiem jak to sprawdzić i co zrobić żeby to odblokować pomóżcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Odblokować to może tylko provider nie Ty. Wejdź na strone sygate i zobacz jakie porty masz otwarte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schranzer Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 nie przeczytales dokladnie tematu o vectrze nizej...juz pisalem..kazdy nowy uzytkownik vectry ma zablokowane porty p2p...co sie objawia niskim transferem przy torrentach..low id w emulku, trybem passive w dc itp....wystarczy zadzwonic do lokalnej siedziby vectry w twoim miescie i poprosic o odblokowanie portow...w moim przypadku trwalo to 5 godzin od wykonania telefonu ale wiem ze inni meczyli sie z tym kilka dni dzwoniac kilkakrotnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czemu Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 wielkie dzieki :D może mi jeszcze ktoś wytłumaczyć jak mam sprawdzić porty (wchodze na sygate.com i zabardzo sie nieorentuje ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...