Herod5 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Heija! mam problem z odtwarzaczem MP3, pisze mi że dysk ma błąd i żeby go sformatować. W instrukcji pisze żeby formatować w FAT, FAT12, FAT16 a nie w FAT32 itp. We właściowśchaic hodtwarzcza psize mi że ma system plików: RAW. Przez złe sformatowanie mogą wyniknąć problemy, ja kgo dobrze sformatować?? i czy dać formatowanei pełne czy szybkie?? Mam windows ME Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Jak ci pomóc skoro nie podałeś jaki masz odtwarzacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herod5 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Ergotech U22 256 MB, nie iwem tylko czy dać mu syzbkie formatowanie czy pełne?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...