hotsouce_84 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Mam problem kupuje w najblizszym czasie GeForce 6800(AGP) i potrzebuje zasilke , obecnie mam ModeCom'a 300W , i musze cos kupic mocniejszego ,myslalem o tych modelach co w opisie. Co mi radzicie w granicahc 180zl +- 10 zl ;-]. Biore pod uwage tesh zeby ten zasialcz mial jakies perspektywy na przyszlosc, tzn ze jak zmienie kompa na nowszego to zeby dawal rade i nie byl opozniony w sensie standardow(oddielne zalianie sata,Pcexpress). moj konfig obeznie to : Athlon 1800XP+ (@2.0 ghz) 768 MB Abit NF7 -s aktuLNIE gf4200 TI WKROTCE GAINWARD 6800 2 x ata samsung 200gb , segate 40gb dvd+rw,cd-rom doradzcie cos wiadomo , zeby byl jeszce cichy ale za te pieniadze nie mozna miec wszystkiego ;-),piszcie Edytowane 6 Listopada 2005 przez hotsouce_84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyga Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 w tej cenie doradził bym ci HuntKey 350W AP testy wykazały że ma taką samą moc co hunKey 400W Więc polecam ci tego HunKey myślę ze jest on zakupem na przyszłość ma złoncze pci-e i ma złoncza na dyski sata i komplet zabiezpieczeń www.zenfist.pl tu go znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotsouce_84 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 dzieki za rade , nie bralem huntkeya pod uwage ale teraz bede Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...