Skocz do zawartości
SynZygfryda

173p+ I 770p

Rekomendowane odpowiedzi

Ponoć 770P to kontynuacja 173P+. Co wy na to i który bardziej polecacie> Jakie są wasze najnowsze opinie na temat tych monitorów?

Kup ten, który ci sie bardziej podoba :) Różnica w parametrach jest znikoma, nie dostrzegalna na codzień :) Moja opinia? Za żadne skarby nie kupił bym 770 bo jest on po prostu szpetny :-P

No i jak 770P radzi sobie z GF6600 bo jak wiemy 173P+ ma z tym problemy.

U mnie na GF6800U żadnych problemów z 173P+ nie było, jeśli miały by być to były by też na 770P bo oba te monitory używają tego samego oprogramowania (a problemy mogą wynikać jedynie z softu) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

173p+ przestał być produkowany. Jego następcą jest właśnie 770P, który nie wszystkim się podoba :) Z wyglądu to faktycznie, 173 bardziej (wersja czarna bardzo mi się podoba) ale 770 ma ciut lepsze parametry. Także oba są dobre i możesz brać który uważasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po za tym 770 można regulować bez pośrednictwa sterowników, więc problemu nie będzie tak czy inaczej...

A gdzie ty widzisz jakies przyciski regulujace w nim parametry obrazu? :blink: Aby go wyregulowac potrzebne jest specjalne oprogramowanie (nie wiem co miales na myslic mowiac "sterownik").

Edytowane przez $l@ven

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi