SynZygfryda Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) Ponoć 770P to kontynuacja 173P+. Co wy na to i który bardziej polecacie> Jakie są wasze najnowsze opinie na temat tych monitorów? No i jak 770P radzi sobie z GF6600 bo jak wiemy 173P+ ma z tym problemy. Edytowane 6 Listopada 2005 przez SynZygfryda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shog Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Ponoć 770P to kontynuacja 173P+. Co wy na to i który bardziej polecacie> Jakie są wasze najnowsze opinie na temat tych monitorów?Kup ten, który ci sie bardziej podoba :) Różnica w parametrach jest znikoma, nie dostrzegalna na codzień :) Moja opinia? Za żadne skarby nie kupił bym 770 bo jest on po prostu szpetny :-P No i jak 770P radzi sobie z GF6600 bo jak wiemy 173P+ ma z tym problemy.U mnie na GF6800U żadnych problemów z 173P+ nie było, jeśli miały by być to były by też na 770P bo oba te monitory używają tego samego oprogramowania (a problemy mogą wynikać jedynie z softu) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 173p+ przestał być produkowany. Jego następcą jest właśnie 770P, który nie wszystkim się podoba :) Z wyglądu to faktycznie, 173 bardziej (wersja czarna bardzo mi się podoba) ale 770 ma ciut lepsze parametry. Także oba są dobre i możesz brać który uważasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 po za tym 770 można regulować bez pośrednictwa sterowników, więc problemu nie będzie tak czy inaczej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 (edytowane) po za tym 770 można regulować bez pośrednictwa sterowników, więc problemu nie będzie tak czy inaczej... A gdzie ty widzisz jakies przyciski regulujace w nim parametry obrazu? :blink: Aby go wyregulowac potrzebne jest specjalne oprogramowanie (nie wiem co miales na myslic mowiac "sterownik"). Edytowane 12 Listopada 2005 przez $l@ven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...