Slayer Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Ktoś coś testował na Laptopie? :) PS- mam na myśli coś, co by wymagało Direct 3D/ Open GL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 mus byc dobra matryca. raczej do szybkich akcji sie nie nadaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 No to wiadomo, że matryca ma być dobra. Tylko co mi z matrycy, jak karta będzie miała 4 MB, czy nawet mniej? :-/ Szuakm czego od 8 MB wzwyż, ale ciężko coś znaleść w rozsądnej cenie :( PS- czy ktoś zna jakiś sklep, gdzie można np. kupić procesor do Laptopa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fun Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Ja sobie pogrywam na laptopiku, :)) A co mi tam, nie zawsze chce mi się odpalać dryblasa po skończeniu oferty, tudzież innego przetargu na laptopiku, więc Q3 i hopsasa......ewentualnie UT lub UT2003, ale ten ostatni w 800x600 :(( Karta to oczywiście :D ATI Mobility Radeon 16 MB :twisted: pozdr. Fun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 I czym się różni matryca aktyna od pasywnej?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 I czym się różni matryca aktyna od pasywnej?!pasywna ma wieksza duzo bezwladnosc. t tak od strony uzytkowej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pps Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 PS- czy ktoś zna jakiś sklep, gdzie można np. kupić procesor do Laptopa? http://www.komputronik.com.pl/ Jakby nie mieli od ręki, to pisz do nich maila - na pewno sprowadzą na zamówienie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...