scibi Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Czy moge użyć zwykłej kamerki VHS jako internetowej?? Jeśli tak to w jaki sposób?? Jakiego oprogramowania?? Posiadam kamerkę Sony CCD TR-417E. Podłączam ją do komputera poprzez karte TV FlyVideo 3000. Z kamerki robie zdjęcia, zgrywam filmy i jest wogule fajnie wszytsko. I teraz pytanie?? Czy moge użyć tej kamery do komunikacji wizualnej na żywo przez interne czyli potocznie mówiąc jako kamerki internetowej?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Bardzo prosze o wielka pomoc, jest to dla mnie niezmiernie wazne, ale raczej bardziej dla siostry ktora pragnie sie skomunikowac z hiszpania, HELP ME PLEASE!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 a bedzie sie rozbierac? :lol: sorki, ni moglem sie powstrzymac :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 hahahah, very funny, prosze o jkaies sugestie , co robic,?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Normalnie, ja podlączałem przez s-video (ale przez chinch też możnma) i odpalałem np.net mitinga i jazda.W czym problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 no Kamere dajesz na s-video i output netmetinga na s-video i powinno chulać nie wiem w czym problem???. Ja kiedyś puszczałem znajomkowi do USA polska telewizje przez mój Tuner i NetMeating Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 to jak z tym rozbieraniem ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 hej a czy moge normalnie na necie prowadzic taka videokonfrencje, zeby bylo widac mnie i zebym ja byl widziany?? Mam internet przez kablówkę i posiadam wewnętrzny adres IP. Zastanawiam się czy to w niczym nie przeszkadza. Jesli nie to powiedzcie dokladnie jak skonfigurowac netmeeting do rozmowy na vide i instrukcjer jak to zrobic aby pogadac z qmplem ze SPAIN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 I co?? Juz nikt nic nie wie?? prosze o pomoc. ThNX! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...